Dr. Emina Begovic
Differentiatie parodontologie
BIG nummer:89912243002

Tandarts Begovic is sinds 2008 werkzaam als tandarts. Ze is lid van beroepsorganisatie ANT, Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT) , Nederlandse en Europese Vereniging voor Parodontologie (NVvP en EFP).
Naast algemene tandheelkunde is ze ook een tandarts-parodontoloog. Een tandarts/parodontoloog is gespecialiseerd in de behandeling van tandvleesaandoeningen zoals gingivitis en parodontitis én het herstellen van het gebit na genezing. Parodontitis is een bacteriële infectieziekte, die ontstaat door ontsteking van de tandvleesrand (gingivitis), die het kaakbot kan aantasten. De bacterie komt uit tandplak. Aantasting van het kaakbot kan ertoe leiden dat tanden en kiezen uitvallen.

Ons team bestaat uit een tandarts. Voor alle tandheelkundige behandelingen werken wij met moderne apparatuur en technieken. In onze tandartspraktijk kunt u terecht voor de volgende behandelingen: periodiek mondonderzoek, preventie, mondhygiëne, kindertandarts, vullingen, kroon, tanden blekenbehandeling van ontstoken tandvlees, gingivitis, parodontitis, esthetische tandheelkunde, behandeling bij gebitsslijtage en röntgenfoto’s.