Mondhygiënist voor de Jeugd

De laatste jaren blijkt dat kinderen steeds vaker en op jongere leeftijd gaatjes krijgen. Dit komt o.a. door minder voorlichting, meer gebruik van suiker en minder aandacht voor het tandenpoetsen. 

Vooral voor kinderen en jongeren is het belangrijk om regelmatig naar de tandarts of mondhygiënist te gaan. Wanneer kinderen op jonge leeftijd hebben geleerd om goed voor hun tanden en kiezen te zorgen hebben ze hun leven lang plezier van een gezond gebit!


Voor de jonge patiëntjes proberen wij een zo veilig mogelijke omgeving te creëren. Wij streven ernaar om kinderen al op jonge leeftijd kennis te laten maken met de tandartspraktijk en alles wat daar bij komt. Daarom vragen wij u om uw kinderen mee te nemen wanneer u op controle komt. Wanneer zij zien dat u zonder angst of stres plaats neemt in de behandelstoel en een controle ondergaat, zal het voor hun “normaal” zijn om ook in de stoel te gaan zitten. Spelenderwijs kijkt onze kindertandarts dan in hun mond. Zo wordt voor een kind een eerste controle bezoek een stuk makkelijker.

kinderen tandarts mondhygiëniste pijnklacht tandartspraktijk Scheveningen Den Haag www.mondzorgsheveningen.nl www.mondzorgscheveningn.com mondzorg shceveningen
             Het voorkomen van mondproblemen is beter dan het behandelen ervan

Wilt u meer weten over algemene tandheelkunde, paro-preventie, mondhygiëne, kinderpreventie of kindertandheelkunde bij Mondzorg Scheveningen? Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact met onze tandartspraktijk.