Kindertandarts,Bsc.

Voor de jonge patiëntjes proberen wij een zo veilig mogelijke omgeving te creëren. Wij streven ernaar om kinderen al op jonge leeftijd kennis te laten maken met de tandarts, tandartspraktijk en alles wat daar bij komt. Daarom vragen wij u om uw kinderen mee te nemen wanneer u op controle komt. Wanneer zij zien dat u zonder angst of stres plaats neemt in de behandelstoel en een controle ondergaat, zal het voor hun “normaal” zijn om ook in de stoel te gaan zitten. Spelenderwijs kijkt onze kindertandarts dan in hun mond. Zo wordt voor een kind een eerste controle bezoek een stuk makkelijker.

kinderen tandarts mondhygiëniste pijnklacht tandartspraktijk Scheveningen Den Haag www.mondzorgsheveningen.nl www.mondzorgscheveningn.com mondzorg shceveningen
             Het voorkomen van mondproblemen is beter dan het behandelen ervan

Helaas zien we bij kinderen met een melkgebit steeds vaker al problemen ontstaan. Dit komt vooral door verkeerde eet en drink gewoontes. Maar ook de speen en het flesje dragen bij aan problemen met het gebit. Wanneer u op zoek bent naar een kindertandarts in Den haag, Scheveningen omdat uw kind problemen heeft of omdat u problemen in de toekomst wil voorkomen, dan bent u van harte welkom in de praktijken van Mondzorg Scheveningen in Den Haag.

Wilt u meer weten over algemene tandheelkunde, paro-preventie, mondhygiëne, kinderpreventie of kindertandheelkunde bij Mondzorg Scheveningen? Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact met onze tandartspraktijk.